تاریخ : شنبه, ۱۸ آذر , ۱۴۰۲ 27 جماد أول 1445 Saturday, 9 December , 2023
3

چین: آمریکا «امپراتوری دروغ» است

  • کد خبر : 10031
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۷:۵۲
چین: آمریکا «امپراتوری دروغ» است

وزارت خارجه چین در واکنش به گزارشی که مرکز وابسته به وزارت خارجه آمریکا منتشر کرده و مدعی شده بود پکن میلیاردها دلار برای «گسترش اطلاعات نادرست در سراسر جهان» هزینه کرده است، ایالات متحده را «امپراتوری دروغ» توصیف کرد. به گزارش ایسنا، این گزارش که دو روز پیش توسط مرکز تعامل جهانی وزارت امور […]

وزارت خارجه چین در واکنش به گزارشی که مرکز وابسته به وزارت خارجه آمریکا منتشر کرده و مدعی شده بود پکن میلیاردها دلار برای «گسترش اطلاعات نادرست در سراسر جهان» هزینه کرده است، ایالات متحده را «امپراتوری دروغ» توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، این گزارش که دو روز پیش توسط مرکز تعامل جهانی وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شد، چین را به تامین مالی تبلیغات، اطلاعات نادرست و سانسور متهم کرد و در عین حال گفت، «اخبار مثبت درباره کشور و رهبری کمونیستی آن را تبلیغ می‌کند.»

در مقابل، پکن تاکید کرد که خود این گزارش حاوی «اطلاعات گمراه‌کننده است، زیرا حقایق و حقیقت را تحریف می‌کند.»

طبق آنچه خبرگزاری چینی «شینهوا»، به نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه چین نقل کرده است، این واشنگتن بود که «بهره برداری از فضای اطلاعاتی جهانی را ابداع کرد.»

سخنگوی وزارت خارجه چین گفت که مرکزی که این گزارش را تهیه کرده است «منبع اطلاعات نادرست» است و آن را «مرکز فرماندهی جنگ ادراک» توصیف کرد.

سخنگوی چین با اشاره به اینکه مقامات آمریکایی مانند سناتور جمهوری خواه رند پل اعتراف کرده‌اند که دولت آنها بزرگترین مروج اطلاعات نادرست در تاریخ جهان است، گفت:  واقعیت‌ها «بارها و بارها ثابت کرده‌اند که ایالات متحده امپراتوری دروغ به تمام معناست.»

این سخنگو عملیات «مرغ مقلد» (Operation Mockingbird) را یادآور شد که در آن به رسانه‌ها برای اهداف تبلیغاتی در طول جنگ سرد رشوه داده می‌شد تا اخبار را دستکاری کنند، علاوه بر استناد به کلیپ ساختگی کلاه سفیدها، «به منظور به راه انداختن جنگ‌های تهاجمی در عراق و سوریه.»

او به دروغ بزرگی که به منظور تحریف سیاست چین در استان سین کیانگ، جایی که اقلیت مسلمان اویغور در آن ساکن هستند، ساخته شده، اشاره کرد.

به گفته سخنگوی چینی، صرف نظر از اینکه آمریکا چگونه می‌خواهد برچسب «اطلاعات نادرست» را به کشورهای دیگر بچسباند، مردم بیشتری در جهان شاهد تلاش زشت ایالات متحده هستند که هدف آن تداوم برتری خود با دروغ‌بافی است.

لینک کوتاه : https://mahdno.ir/?p=10031

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.