به گزارش مهدنو به نقل از سرویس جهان مشرق _ صنایع نظامی رژیم صهیونیستی به مدد همکاری تکنولوژیک بی دریغ شرکتهای تسلیحاتی غربی و کمکهای نظامی سالانه ارتش امریکا، بخش زیادی از تجهیزات تحت خدمت ارتش اسرائیل را تولید میکند.
اما فخر صنایع نظامی اسرائیل و آنچه که بیشترین حجم تبلیغات بر آن متمرکز شده است سامانههای پدافندی تحت خدمت ارتش اسرائیل است. از زمان جنگ ۳۳ روزه در سال ۲۰۰۶ و کشته شدن دهها صهیونیست در حملات راکتی حزب الله لبنان، ارتش اسرائیل به فکر توسعه شدید سامانههای پدافندی خود برای جلوگیری از وارد آمدن تلفات و خسارات شدید در نبردهای آینده افتاد.
افتضاح پدافند هوایی در عمق سرزمینهای اشغالی کابوس اسرائیل را تکمیل کرد / از انفجار در کارخانه تولید سوخت موشک تا شیرینکاری پاتریوت بر فراز دیمونا +تصاویر
بدین منظور صنایع نظامی رژیمصهیونیستی دست به توسعه ۳ سامانه پدافندی بومی زد:
_ گنبد آهنین برای مقابله با تهدید راکتی رزمندگان فلسطینی و زرادخانه راکتی حزب الله.
– سامانه فلاخن داوود برای مقابله با موشکهای بالستیک تاکتیکی نظیر اسکاد که از لبنان یا سوریه شلیک شوند.
– سامانه آرو ۲ و ۳ به منظور مقابله با موشکهای بالستیک میان برد و دوربرد ایران.
همچنین تعدادی آتشبار سامانه پاتریوت از دو مدل PAC۲ و PAC۳ نیز توسط ارتش امریکا به این رژیم اهدا شده است.
علی رغم شکستهای متعدد دفاع ضد موشکی اسرائیل در نبردهای سالهای اخیر، فرماندهان نظامی این رژیم معتقدند با توجه به توان بالای موشکی کشورهای عضو محور مقاومت و دشمنان اسرائیل، توسعه و به کارگیری گسترده دفاع ضد موشکی برای این رژیم در اولویت اول و بالاترین حساسیت ممکن قرار دارد؛ زیرا هر چقدر نیز که نیروی هوایی و زمینی اسرائیل در بحث آفندی قدرتمند بوده و توان ضربه زدن به رقیب را داشته باشند، بدون حضور یک شبکه منسجم دفاع ضد موشکی، در هر گونه نبرد کوچک یا بزرگ بر علیه دشمنان اسرائیل، روزانه صدها و شاید هزاران راکت و موشک به شهرها یا تاسیسات حساس نظامی و اقتصادی در سرزمینهای اشغالی اصابت کرده و خسارات خارج از تصوری بر جا خواهد گذاشت.
اما حوادث ۲ روز اخیر در عمق خاک سرزمینهای اشغالی و در حساسترین و استراتژیکترین مناطق امنیتی این رژیم یک شکست و رسوایی بزرگ برای پدافند هوایی اسرائیل بود.
بعد از ظهر روز ۳۱ فروردین فیلمی مبهم از انفجار و آتش سوزی در منطقه گوش دان در سرزمینهای اشغالی منتشر شد که در ابتدا چندان به آن توجهی نشد، اما تقریبا ۲۴ ساعت بعد و با انتشار گسترده اخبار در رسانهها مشخص شد فیلم مربوطه در واقع انفجار مهیب در یک کارخانه صنایع IAI اسرائیل بوده که مربوط به تولید سوخت جامد مورد استفاده در موشکهای پدافندی ارتش اسرائیل بوده است.
افتضاح پدافند هوایی در عمق سرزمینهای اشغالی کابوس اسرائیل را تکمیل کرد / از انفجار در کارخانه تولید سوخت موشک تا شیرینکاری پاتریوت بر فراز دیمونا +تصاویر
با توجه به سانسور شدید امنیتی رژیم صهیونیستی اطلاعاتی از میزان خسارات وارده به این کارخانه نظامی در دست نیست، اما در صورتی که بخش تولید سوخت جامد موشکی در این تاسیسات دچار آسیب جدی شده باشد میتواند وقفه بزرگی در توسعه و تولید سامانههای پدافندی ارتش اسرائیل که برای این رژیم حکم مرگ و زندگی را دارد ایجاد کند.
اما این تنها رویداد تلخ برای رسته پدافندی ارتش اسرائیل در روز گذشته نبود.
شب گذشته تصاویر عجیبی از به صدا در آمدن آژیر هشدار حمله موشکی و صدای انفجار مهیب در مناطق مرکزی اسرائیل و اطراف منطقه فوق امنیتی راکتور اتمی دیمونا منتشر شد.
طبق اعلام وزارت جنگ رژیم اسرائیل، نیروی هوایی این رژیم شب گذشته به اهدافی در جنوب دمشق حمله میکند که با واکنش پدافند هوایی ارتش سوریه مواجه میشوند. ارتش سوریه با استفاده از موشک پدافندی برد بلند S۲۰۰ اقدام به شلیک به سوی جنگندههای اسرائیلی میکند و بنا بر ادعای مقامات اسرائیلی، به شکل عجیبی یکی از موشکهای پدافندی شلیک شده دچار اخلال شده و به سمت عمق مناطق سرزمینهای اشغالی و منطقه حساس دیمونا میرود!
افتضاح پدافند هوایی در عمق سرزمینهای اشغالی کابوس اسرائیل را تکمیل کرد / از انفجار در کارخانه تولید سوخت موشک تا شیرینکاری پاتریوت بر فراز دیمونا +تصاویر
بقایای موشک پدافندی اس ۲۰۰
در این هنگام سامانه پدافندی پاتریوت که در اطراف منطقه دیمونا مستقر بوده و وظیفه دفاع از آن را بر عهده دارد اقدام به شلیک ۲ تیر موشک رهگیر برای نابودی پرتابه فوق میکند اما هر دو موشک پاتریوت در نابودی هدف ناکام بوده و موشک پدافندی اس۲۰۰ به زمین اصابت میکند.
حتی در صورتی که تمامی ادعاهای مقامات اسرائیلی را باور کرده و موشک اصابت کرده به اطراف منطقه دیمونا را، موشک پدافندی ارتش سوریه فرض کنیم، ناکامی پدافند ارتش اسرائیل در رهگیری و انهدام تنها ۱ موشک مهاجم آن هم در حساسترین منطقه امنیتی در خاک این رژیم سوالات و ابهامات متعددی را در خصوص توانایی شبکه پدافندی اسرائیل در دفاع برابر حملات موشکی رقبا به ویژه در شرایط شلیک انبوه موشکی ایجاد میکند.