[ad_1]
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، درحالی که مذاکرات مربوط به آتشبس در غزه و پرونده تبادل اسرا، در سایه مانعتراشیهای رژیم اشغالگر به نتیجه نرسیده است، «خلیل الحیه» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که موافقت ما با معامله تبادل اسرا، مشروط به توقف جنگ علیه غزه، ورود کمکهای انسانی به این منطقه و آزادی اسرای فلسطینی از زندانهای دشمن است.
صهیونیستها برای آزادی اسرای خود باید 3 بها بپردازند
الحیه گفت که اشغالگران برای آزادی اسرای خود باید 3 بها بپردازند که اولی مربوط به ورود کمکهای انسانی به نوار غزه و بازگشت ساکنان این منطقه به زندگی طبیعی است. بهای دوم، توقف کامل تجاوزات به غزه و بهای سوم، آزادی 10 هزار اسیر ما در زندانهای رژیم اشغالگر است.
وی افزود: رژیم صهیونیستی عقبنشینی از غزه یا بخشهایی از آن و بازگشت آوارگان به محل سکونت خود را رد میکند و هیچ نشانهای برای پایان دادن به تجاوزات این رژیم وجود ندارد. همچنین تاکنون هیچ ضمانتی برای ورود کمکهای کافی به غزه و بازسازی و فعال کردن بیمارستانها و نانواییها و سایر زیرساختهای حیاتی غزه انجام نشده است و حتی آوارگان سرپناه ندارند.
این مقام حماس تصریح کرد: رژیم اشغالگر با هیچ یک از این موارد موافقت نمیکند و بنابراین سوال اینجاست که ما دقیقا درباره چه چیزی باید توافق کنیم. اشغالگران با ادعای اینکه خواستههای حماس بزرگ است و … سعی در تحریف واقعیت دارند.
تهدیدات اشغالگران موجب عقبنشینی مقاومت از خواستههای خود نمیشود
از سوی دیگر «حسام بدران» از دیگر اعضای دفتر سیاسی حماس در گفتوگو با الجزیره در واکنش به تهدیدات مقامات صهیونیست مبنی بر اینکه اگر اسرای اسرائیلی تا ماه رمضان آزاد نشوند، جنگ ادامه خواهد یافت و تا رفح هم کشیده میشود و باید یک دولت غیرنظامی بدون حضور حماس در نوار غزه تشکیل شود گفت: اظهارات صهیونیستها تهدیدی پوچ و بیارزش و بیانگر عمق بحرانی است که سران این رژیم تجربه میکنند و اختلاف و تناقض در اظهارات آنها کاملا پیداست.
وی ادامه داد: این تهدیدات ناشی از شکست بزرگ اشغالگران در بازگرداندن اسرای خود از غزه است. با وجود اینکه جنگ وارد پنچمین ماه خود شده اما تنها اسرای صهیونیست که از غزه خارج شدهاند، اسرایی هستند که در مرحله اول آتشبس آزاد شدند.
این مسئول حماس تاکید کرد: پیش از این «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم اشغالگر علنا گفته بود که در هر صورت به رفح حمله خواهد کرد؛ حتی اگر معامله تبادل اسرا انجام شود. این ناشی از خوی وحشیگری و کشتار و سیاست نسلکشی است که اشغالگران از ابتدای تجاوز به غزه دنبال میکنند و هدف قرار دادن غیرنظامیان از جمله افرادی که در رفح هستند هم به شکل روزانه ادامه دارد.
اداره غزه یک مسئله کاملا فلسطینی است
وی درباره بحثهای مربوط به روز بعد از جنگ در غزه و ادعاهایی که آمریکاییها و صهیونیستها درباره اداره غزه مطرح میکنند،گفت: رژیم اشغالگر که با ورود به پنجمین ماه جنگ به هیچ یک از اهدافش نرسیده ناتوانتر از آن است که بخواهد درباره اداره غزه بعد از جنگ صحبت کند. اشغالگران امروز تضاد و اختلاف چشمگیری را میان خود تجربه میکنند. آنها تهدید به نابودی حماس میکنند و از سوی دیگر خواستار مذاکره با این جنبش هستند.
بدران درباره موضع نهایی حماس در خصوص مذاکرات آتشبس و تبادل اسرا تاکید کرد که ما هر مذاکرهای را بر اساس منافع مردم فلسطین انجام میدهیم و تحت تاثیر چنین اظهارات و تهدیداتی قرار نمیگیریم؛ زیرا خواستهها و اهداف ما روشن و مورد توافق ملی است. توقف کامل تجاوزات دشمن، ورود فوری کمکهای لازم به نوار غزه و رفع محاصره این منطقه و بازسازی آن، شروط اصلی ماست.
وی درباره بحثهای مربوط به اداره مدنی نوار غزه توسط یک هیئت بینالمللی گفت که ما خودمان میدانیم امورمان را چگونه اداره کنیم و چطور رهبران خود را چه در قدس و چه کرانه باختری و چه غزه انتخاب کنیم و این یک مسئله کاملا فلسطینی است و هیچ طرف دیگری حق ندارد خواستههای خود را به ما دیکته کند.
انتهای پیام/
[ad_2]
Source link