تراکتورسازی ایران، نمونه‌ای موفق از ارتباط صنعت با دانشگاه

[ad_1]

ایسنا/آذربایجان شرقی در نشستی با حضور علی اصغر فاتحی‌فر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی و نادر بهلولی، معاون اداری و توسعه منابع انسانی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران بر لزوم ارتقای همکاری‌های دوجانبه تاکید و مطرح شد: گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، نمونه‌ای موفق از ارتباط صنعت با دانشگاه است.

نادر بهلولی، معاون اداری و توسعه منابع انسانی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در نشستی با اصغر فاتحی‌فر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی با اشاره به افتخارات و پتانسیل جهاددانشگاهی در استان و کشور، اظهار کرد: جهاددانشگاهی، ظرفیت بزرگی برای استانمان در حوزه‌های مختلف و به خصوص حوزه تحقیقاتی به شمار می‌رود و حتی این مجموعه دارای سه رسالت اصلی توسعه تحقیقات، اشاعه فرهنگ و ورود به تحقیقات صنعتی و نیمه صنعتی را دنبال می‌کند.

وی با بیان این‌که تراکتورسازی، نگین صنعت کشور و جزو واحدهای صنعتی مطرح است که حرفی برای گفتن در حوزه‌های مختلف دارد، افزود: گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، محصولی استراتژیک در سطح کشور تولید می‌کند و توسعه مکانیزاسیون کشور تابعی از محصولات تولیدی این گروه صنعتی است.

وی ادامه داد: بالغ بر ۵۳۰۰ نفر به صورت مستقیم در این گروه صنعتی مشغول به کار هستند که با احتساب خانواده‌های این کارکنان، بین ۱۵ هزار الی ۲۰ هزار نفر در راستای فعالیت‌های گروه تراکتورسازی ایران، ارتزاق می‌کنند.

تراکتورسازی ایران، نمونه‌ای موفق از ارتباط صنعت با دانشگاه

بهلولی با بیان این‌که گروه صنعتی تراکتورسازی مشتمل بر ۱۲ شرکت است، گفت: هشت شرکت زیرمجموعه این گروه صنعتی در داخل سایت، دو شرکت در ارومیه و سنندج و دو شرکت نیز در کشورهای ونزوئلا و تاجیکستان مستقر هستند.

وی با اشاره به استقرار نمایندگی این گروه در کشورهای ونزوئلا و تاجیکستان، افزود: تقریبا هر روز یک هیئت خارجی از کشورهای مختلف دنیا با هدف خرید تراکتور، پروژه‌های مشترک و ایجاد خط تولید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران بازدید می‌کنند.

وی با بیان این‌که ۹۸.۵ درصد از بازار فروش تراکتور ایران در دست این گروه صنعتی است، اظهار کرد: تراکتورسازی ایران بین رقبای همپای خود در سراسر دنیا حرفی برای گفتن از لحاظ قیمت و کیفیت دارد و محصولات خود را به ۲۵ کشور دنیا صادر می‌کند.

معاون اداری و توسعه منابع انسانی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با اشاره به چالش‌های صادراتی و مراودات خارجی این گروه صنعتی، اظهار کرد: تیمی متشکل از ۵۰ مهندس جوان، مستعد و نخبه را از دانشگاه‌های مطرح کشور در قالب مرکز تحقیقات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران مستقر کردیم که در راستای تحقیقات این جوانان مستعد توانستیم از نمونه تراکتور شالیزار رونمایی کنیم و این محصول به زودی به تولید انبوه خواهد رسید.

وی از هدف گذاری برای تولید ۴۰ هزار دستگاه در سالجاری خبر داد و افزود: برنامه داریم تا در پنج سال آینده، سالانه تعداد ۱۱ هزار دستگاه به تولیدات قبلی شرکت افزوده و در پایان سال ۱۴۰۶ نیز تولیدات تراکتورسازی ایران به ۱۰۰ هزار دستگاه برسد.

وی با اشاره به برون سپاری بخشی از فعالیت‌های این گروه صنعتی برای بهره گیری هر چه بیشتر از ظرفیت‌های محققان توانمند، تاکید کرد: نگاه به بازارهای صادراتی نیازمند انجام تحقیقات مربوط به محصولات جدید، توسعه محصولات قبلی و حتی ورود دانش جدید است.

تراکتورسازی ایران، نمونه‌ای موفق از ارتباط صنعت با دانشگاه

انجام کارهای بر زمین‌مانده رسالت جهاددانشگاهی است

اصغر فاتحی‌فر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز با بیان این‌که گروه تراکتورسازی ایران، آبرو و عزت استان و کشورمان است، گفت: ارتباط صنعت با دانشگاه در این مجموعه به عینه دیده می‌شود و یک دانشگاه در داخل این صنعت وجود دارد. ارتباط صنعت با دانشگاه باید به همین شکل باشد وگرنه صنعت نمی‌تواند به دانشگاه اعتماد کند و نتیجه آن نیز امروزه در جامعه قابل مشاهده است.

وی با اشاره به تاریخچه تشکیل سازمان جهاددانشگاهی، افزود: جهاددانشگاهی مولود انقلاب اسلامی است و نخستین ماموریت آن نیز در راستای اسلامی شدن دانشگاه‌ها تدوین شده بود که با روی کار آمدن نهادهای مختلف اسلامی در داخل دانشگاه‌ها، این نهاد انقلابی به سمت مباحث آموزشی و به بیان مقام معظم رهبری، کارهایی که بر زمین مانده‌اند، رفت.

وی با بیان این‌که تنها پنج الی هفت درصد از بودجه‌ این نهاد خودگران، دولتی است، اظهار کرد: از این رو رسالت جهاددانشگاهی با دانشگاه‌ها که به بودجه دولتی متکی هستند، متفاوت بوده و به فعالیت‌های درآمدزایی نیز تاکید دارد.

فاتحی فر با بیان این‌که جهاددانشگاهی هر استان، فعالیت‌های خود را در زمینه‌های مختلف مطابق با زیست بوم منطقه متمرکز می‌کند، گفت: نگاه سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی فارغ از استان به کل کشور متمرکز بوده و از ظرفیت‌های جهادی سراسر کشور بهره می‌گیریم.

وی با اشاره به ارتباط جهاددانشگاهی با دانشگاه‌های مادر استان و راه اندازی شعب این نهاد در برخی دانشگاه‌ها، اظهار کرد: امروزه بیکاری، یکی از مشکلات اساسی کشور بوده و آموزش‌های کوتاه مدت ارائه شده در سازمان جهاددانشگاهی نیز در راستای مهارت افزایی متقاضان تدوین شده است.

وی، فعالیت بخش انرژی‌های تجدیدپذیر، پژوهشکده توسعه و مدیریت برنامه ریزی، خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی، طب کار، طب پیشگیری، سلول‌های بنیادی، مرکز درمان ناباروری و ارائه آموزش‌های کوتاه مدت و بلند مدت را از جمله ظرفیت‌های سازمان جهاددانشگاهی استان عنوان کرد.

بر اساس این گزارش؛ رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی به همراه هیئت همراه از کلاس‌های تخصصی مرکز جوار و بین کارگاهی تراکتورسازی ایران از جمله کلاس‌های گیربکس، انتقال قدرت، هیدرولیک و موتور بازدید کرده و از نزدیک با امکانات و تجهیزات کارگاه‌های عملی این مرکز که به عنوان دانشگاه تخصصی تراکتور از آن یاد می‌شود، آشنا شد.

در ادامه نیز طی نشستی با معاون اداری و توسعه منابع انسانی و تعدادی از مدیران گروه صنعتی تراکتورسازی ایران زمینه‌های همکاری دوجانبه مطرح و مقرر شد تا مباحث تخصصی همکاری دوجانبه و انعقاد تفاهم نامه فی مابین مورد بررسی دقیق تر قرار گیرد.

تراکتورسازی ایران، نمونه‌ای موفق از ارتباط صنعت با دانشگاه

تراکتورسازی ایران، نمونه‌ای موفق از ارتباط صنعت با دانشگاه

تراکتورسازی ایران، نمونه‌ای موفق از ارتباط صنعت با دانشگاه

تراکتورسازی ایران، نمونه‌ای موفق از ارتباط صنعت با دانشگاه

تراکتورسازی ایران، نمونه‌ای موفق از ارتباط صنعت با دانشگاه

انتهای پیام

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *