بیماران مبتلا به میکروب معده چه میوه‌هایی بخورند؟

بیماران مبتلا به میکروب معده نمی‌توانند هر نوع غذایی را میل کنند.

 

میکروب معده یکی از بیماری‌های آزاردهنده‌ای است که برخی از آن رنج می‌برند و باعث می‌شود فرد مبتلا نتواند به طور عادی زندگی خود را به خصوص در هنگام خوردن غذا داشته باشد.

در گزارش پیش رو، با مهمترین میوه‌های سالم برای بیماران مبتلا به میکروب معده که به کاهش درد، نفخ و سوزش معده در آن‌ها کمک می‌کنند، آشنا خواهیم شد.

سیب

خوردن سیب باعث افزایش یک نوع باکتری مفید موجود در روده می‌شود که این افزایش به بهبود سریع عفونت در روده کمک می‌کند.

انگور

انگور حاوی پلی فنول یعنی آنتی اکسیدان‌هایی است که فواید زیادی از جمله کاهش فشار خون، التهاب، سطح کلسترول و استرس اکسیداتیو برای سلامتی دارد. هنگامی که انگور می‌خوریم، پلی فنول‌ها وارد بدن و از طریق میکروبیوم روده توسط معده هضم می‌شوند که به درمان عفونت‌های روده کمک می‌کند.

گلابی

یکی از میوه‌هایی است که سلامت معده را به میزان قابل توجهی حفظ کرده و شما را از شر عفونت‌های روده رهایی می‌بخشد؛ چرا که گلابی حاوی آنتی اکسیدان‌های قوی، ویتامین C، K و فیبر است. بنابراین خوردن آن باعث بهبود سلامت روده‌ها شده و علائم میکروب معده را برطرف می‌کند.

انبه
انبه برای بیماران مبتلا به میکروب معده مفید است، اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد؛ چرا که باعث اسهال و استفراغ می‌شود.

گفتنی است علی رغم فواید این میوه‌ها برای بهبود بیماری میکروب معده، اما مراجعه به پزشک هرگز نباید نادیده گرفته شود و این پزشک است که می‌تواند بهترین درمان را به شما ارائه کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *