آرژانتین بدهی صندوق‌ بین‌المللی پول را به جای دلار با یوآن پرداخت کرد

وزارت اقتصادی آرژانتین اعلام کرد، این کشور بدهی خود به صندوق بین‌المللی پول را با یوآن پرداخت کرده است.

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس به نقل از راشاتودی، وزارت اقتصاد آرژانتین اعلام کرد، این کشور آخرین پرداخت وام 44 میلیارد دلاریش به صندوق بین‌المللی پول را با یوآن انجام داد و از ذخایر حق برداشت ویژه (SDRs) استفاده کرد.

ذخایر حق برداشت ویژه (SDRs)، دارایی در صندوق بین‌المللی پول هستند که برای تکمیل ذخایر رسمی کشورها ایجاد شده است.

به گفته گابریلا سروتی، سخنگوی دولت آرژانتین، این پرداخت بدون استفاده از ذخایر دلاری بانک مرکزی انجام شده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، آرژانتین برای پرداخت این 2.7 میلیارد دلار از یک میلیارد دلار یوآن از خط سوآپ ارزی با چین و 1.7 میلیارد دلار ذخایر حق برداشت ویژه استفاده کرده است.

جولی کوزاک، سخنگوی صندوق بین المللی پول روز جمعه در بیانیه ای اعلام کرد: «مقامات آرژانتینی همچنان به تعهدات مالی خود در قبال صندوق بین‌المللی پول پایبند هستند.»

آرژانتین برای مدتی به علت مشکلات اقتصادی داخلی که ذخایر دلار این کشور را کاهش داد، با چالش مواجه بود و اکنون ذخایر دلاری آن در پایین‌ترین سطح از سال 2016 قرار دارد.

از اینرو، این کشور به میزان زیادی به سمت یوآن به عنوان یک ابزار جایگزین برای پرداخت‌ها روی آورده است.

این کشور در اوایل سال جاری، قرارداد سوآپ ارزی با چین به مبلغ 130 میلیارد یوان (حدود 18 میلیارد دلار) را تمدید کرد که سبب شد تا ارز چین به صورت آزاد در این کشور در دسترس باشد.

بانک مرکزی آرژانتین نیز ماه گذشته اعلام کرد، قصد دارد به بانک‌های تجاری این کشور اجازه دهد تا حساب‌های مشتریان خود را به یوآن باز کنند تا شرکت‌های داخلی را تشویق کند تا پرداخت‌های خود در خارج را با یوآن انجام دهند.

سرجیو ماسا، وزیر اقتصاد در ماه آوریل اعلام کرد، کشورش قصد دارد بخش عمده واردات ماهانه خود از چین را به جای دلار آمریکا به یوان بپردازد. چین در حال حاضر دومین شریک بزرگ تجاری آرژانتین و دومین مقصد بزرگ صادرات این کشور است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *