خبر خوب| خودکفایی ایران در ساخت قرنیه مصنوعی

۲۷ خرداد ۱۳۵۸ بود که امام خمینی (ره) فرمان تأسیس جهاد سازندگی را صادر کرد. با اینکه از آن روز، سال‌ها می‌گذرد، همچنان جوانان غیور ایرانی با شرکت در اردوهای جهادی و با تمام قوا پای فرمان رهبر کبیر انقلاب ایستاده‌اند.

گروه خبر خوب: ماه‌های اول انقلاب بود که نگرانی از محرومیت ولی نعمتان و خرابی‌های به جامانده ، امام خمینی (ره) را بر آن داشت تا فرمان تأسیس جهاد سازندگی را صادر کند. نهادی که با هدف رفع محرومیت از روستاها٬ حرکت به سوی استقلال و خودکفایی کشور٬ ایجاد زمینه لازم برای   رشد شخصیت والای انسانی و سازندگی و رشد روستاها برپا شد. از ۲۷ خرداد ماه ۱۳۵۸  سالها می‌گذرد و همچنان جوانان غیور ایرانی با شرکت در اردوهای جهادی و با تمام قوا٬ پای فرمان بنیانگذار انقلاب ایستاده اندتا هر از چندگاهی آفریننده خبری خوب از ایران و ایرانی باشند.

«محمد گنج خانلو»دومین مدال آور طلا در رقابت های دوچرخه سواری مالزی

آغازی درخشان با یک مدال طلا

حسن مطلع خبرهای خوب آغاز این هفته٬ یک مدال طلا باشد،تقدیم به مردم سرافراز ایران. طلای «محمد گنج خانلو»٬ رکاب‌زن ایرانی که رهاورد سومین روز از مسابقات دوچرخه‌سواری پیست قهرمانی آسیا در مالزی و در ماده اسکرچ رده سنی بزرگسالان  است. همین ابتدای بسته خبر خوب یک دست‌مریزاد و خداقوت به قهرمانان ملی ایران‌زمین و آرزوی سربلندی مردان مردی که برای اهتزاز همیشگی پرچم کشورشان غیورانه تلاش می‌کنند و به امید آن‌که پستی‌و بلندی های زندگی را تا بلندای قله معرفت و کمال رکاب بزنیم.

ساخت قرنیه مصنوعی توسط دانشمندان ایرانی

ایران قطب چشم‌پزشکی خاورمیانه است  

حرف از جهاد سازندگی شد و بسیاری از محرومیت‌های دوران گذشته. بسیاری از کمبودها و کاستی‌ها و سخن از نداشتن‌ها و نشدن‌ها. روزهایی که چشممان به دست این و آن بود تا با دیدن شکوه و عظمت علم و قدرتشان انگشت حیرت به دهان بگیریم و فکر کنیم ما کجا و آن‌ها کجا؟! آن‌ها هم به اینطور بودنمان نیشخند بزنند. تعجب ندارد که این روزها حال و احوالشان این طور خراب است. بگذریم که گاهی عده‌ای کم‌لطفی می کنند و پیشرفت سرزمینشان را باور ندارند اما اگر چشم باز کنیم هر روزمان را پر از خبرهای خوب می بینیم. خبرهایی از خودکفایی و خودباوری ایران و ایرانی. حالا هم چشمتان روشن که ایران قطب چشم‌پزشکی خاورمیانه است  و سطح دانش و تجهیزات چشم پزشکی کشور عزیزمان از نظر جراحی و آموزش علمی با دنیا برابری می‌کند. با طراحی و ساخت قرنیه مصنوعی به همت محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد «دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی»، ضمن اینکه نیاز داخلی به قرنیه مصنوعی برطرف شده است و دیگر بیماران برای درمان به خارج از کشور اعزام نمی‌شوند، در جذب توریسم درمانی نیز موثر خواهد بود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *