[ad_1]
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، آمریکایی های مسلمان و برخی فعالان حزب دموکرات اعلام کردند تا زمانی که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا اقدامی فوری برای برقراری آتش بس در غزه انجام ندهد، میلیون ها مسلمان آمریکایی را بسیج می کنند تا مانع از اهدای کمک های مالی و رای دادن به بایدن در انتخابات 2024 شوند.
شورای ملی دموکرات های مسلمان که شامل رهبران حزب دموکرات از ایالت هایی با رقابت شدید بین دو حزب از جمله میشیگان و پنسیلوانیا و اوهایو است، از جو بایدن خواستند تا از تاثیر و نفوذ خود بر رژیم صهیونیستی به عنوان واسطه برقراری آتش بس تا ساعت 5 بعدازظهر امروز سه شنبه به وقت محلی استفاده کند.
براساس این گزارش، رهبران مسلمان در نامهای سرگشاده به بایدن با عنوان «اولتیماتوم آتش بس 2023»، اعلام کردند در صورتی که این اقدام انجام نشود، میلیون ها مسلمان آمریکا را برای حمایت نکردن، رای ندادن و کمک مالی نکردن به هر نامزدی که از تهاجم رژیم صهیونیستی به فلسطین حمایت کند، بسیج می کنند.
در نامه این شورا خطاب به بایدن آمده است حمایت غیرقانونی دولت شما از اسرائیل و ارسال کمک های مالی و سلاح به این رژیم، نقش مهمی در تشدید خشونت هایی ایفا کرده که منجر به کشته و زخمی شدن هزاران انسان بی گناه شده و تردیدهایی را در اعتماد رای دهندگانی که قبلا به شما اطمینان داشتند، ایجاد کرده است.
این نامه آخرین نشانه عصبانیت فزاینده جوامع آمریکایی های مسلمان و عرب درباره شکست بایدن نسبت به محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه است.
یک نماینده آمریکایی فلسطینی از ایالت مینه سوتا، یک ویدئوی 90 ثانیهای را در شبکه ایکس منتشر کرد که در آن بایدن از نسل کشی رژیم صهیونیستی در فلسطین حمایت می کند. وی سپس می افزاید که آقای رئیس جمهور در انتخابات 2024 روی رای ما حساب نکن.
این در حالی است که هفته گذشته عرب های مسلمان آمریکا و متحدان آنها در مینه سوتا، جو بایدن رئیس جمهور کشور را به دلیل حمایت از اسرائیل در جنگ با حماس، مورد انتقاد قرار داده و از او خواستند تا برای توقف بحران انسانی در نوار غزه اقدامات بیشتری انجام دهد.
آنها تاکید کردند بایدن باید به سرعت برای توقف نسل کشی مردم فلسطین در نوار غزه اقدامی جدی انجام دهد و در غیر این صورت با خطر از دست دادن حمایت آنها از خود، در انتخابات 2024، مواجه میشود. آنها تظاهراتی را برای روز چهارشنبه به هنگام سفر بایدن به ایالتشان ترتیب داده اند.
ناامیدی فزاینده آنها می تواند بر پیشنهاد انتخاب مجدد بایدن به سمت ریاست جمهوری تاثیر بگذارد، انتخاباتی که بر اساس نتایج نظرسنجیها، به احتمال زیاد به یک رویارویی مجدد با دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوریخواهان و رئیس جمهور سابق ایالات متحده تبدیل خواهد شد.
برخی فعالان اجتماعی معتقدند بعید به نظر می رسد برخی عرب های آمریکایی و مسلمان از ترامپ حمایت کنند اما می توانند با توجه به رویکرد بایدن درباره جنگ غزه، از انتخابات کنار رفته و به بایدن رای ندهند.
این در حالی است که جمهوری خواهان مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را برای تامین بودجه کمکی 14 میلیارد و 300 میلیون دلاری به رژیم صهیونیستی از طریق کاهش بودجه اداره مالیات ارائه دادند.
این اقدام برخلاف درخواست دولت بایدن برای دریافت بسته کمکی 106 میلیارد دلاری برای کمک به اسرائیل، اوکراین و موضوع امنیت مرزهاست.
تلاش جمهوری خواهان کنگره برای کمک به اسرائیل در حالی است که برخی از اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد قصد دارند مجددا پیشنویس قطعنامهای را در خصوص فلسطین تهیه کنند.
این پنجمین تلاش برای تصویب قطعنامه در این خصوص است و اعضای شورای امنیت قصد دارند لحن پیشنویس را به گونهای تنظیم کنند که هیچیک از اعضای دائم آن را وتو نکنند.
در این میان، آمریکا بزرگترین مانع برای توافق بر سر لحن قطعنامه است. در مذاکرات روز دوشنبه در خصوص پیشنویس، واشنگتن خواستار گنجاندن دو کلمه اصلی در متن بود: حماس و گروگانها.
ایالات متحد
ه، مضاف بر این، با هر گونه استفاده از واژه آتشبس نیز مخالف است و تنها از «وقفههای انساندوستانه» به منظور رساندن کمکهای انسانی به غزه حمایت میکند.
در همین حال هیلاری کلینتون وزیر خارجه اسبق آمریکا در راستای جنگ طلبی مقامهای فعلی و پیشین ایالات متحده با حمایت از ادامه جنایتهای رژیم صهیونیستی در غزه، آتش بس را گزینه غیرممکن دانست.
این در حالی است که حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه بامداد امروز سه شنبه وارد بیست و پنجمین روز خود شده است. رژیم اشغالگر، جنوب لبنان را هم هر از چند گاهی بمباران میکند که ماهیت جنگ افروزی و تلاش سران این رژیم برای بقای در قدرت به قیمت کشتار و ویرانی بیشتر در نوار غزه و البته بی اعتنایی به جان اسرای خود نزد مقاومت را نشان میدهد.
تاکنون به گفته مسئولان اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه بیش از 10 هزار انسان بیگناه در حملات بی وقفه جنگنده های رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی نوار غزه، شهید و مفقود شدهاند و البته هر لحظه احتمال افزایش این آمار وجود دارد.
به گفته مسئولان فلسطینی در نوار غزه و یونیسف، بیشتر قربانیان این حملات را زنان و کودکان تشکیل میدهند.
دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد: رژیم صهیونیستی از ابتدای تجاوزات به نوار غزه بیش از 18 هزار تن مواد منفجره بر سر مردم غزه فرو ریخته است.
انتهای پیام/
[ad_2]
Source link